søndag 2. august 2009

Tyven tyven skal du hete..


Når Casanova ble født ville ikke moren vite av han. Han fikk ikke komme i nærheten av henne...ennå mindre die.

Det ble tilslutt til at vi måtte melke moren for at han skulle få i seg råmelk, og videre ble hun melket i noen dager, og melkeerstatning ble gitt i tillegg så han skulle få i seg nok næring. Håpet hun skulle ta til fornuft...men neida, hun fortsatte å avvise ham.
De påfølgende dager har jeg varmet melk og gitt han hver 3.-4. time.....

...men nå! han har næringsvett denne gutten.

Han følger med på de andre babyene,og når de skal die moren sin, så sniker han seg inn ved siden...uten at mødrene merker det..., får tak i spene, og drikker samtidig med den babyen som dier moren sin :)

Jeg har sett at når en av hoppene plutselig har oppdaget at han stjeler melk fra dem, så har de jaget han brutalt avgårde...men nå ser det ut til å endre seg også...de ser ut til å akseptere det. De lar han drikke...så lenge babyen deres også får drikke.

For sikkerhetsskyld varmer jeg melk, og tilbyr han til faste tider..men flaske vil han ikke ha lenger, han har oppdaget "the real thing", så nå vandrer jeg frem og tilbake med lunken melk på tåteflasken..
Bildet er tatt av Sissel Nystad. Foran står Bello og bak han lurer Casanova...i påvente av at han skal die moren sin kanskje? Klikker du på bildet, kommer du inn på albumet til Sissel, hvor det ligger flere herlige bilder av alpakkaene...og Kåre..

2 kommentarer:

  1. Luringen. For et perfekt bilde ;-)

    SvarSlett
  2. He-he, ja skikkelig luring han. Bildet Sissel tok, fikk frem hvilken luring han er...som lurer bak de andre criaene ;)

    SvarSlett